Inhoud

Waar heb ik stallen voor nodig?

Questionmark2.jpg

Als je begint met Het Paardenspel mag je twee paarden hebben zonder daar een stal voor te hebben. Dit is om op te starten. Wil je méér paarden hebben dan heb je dus stallen nodig.

Hoe kom ik aan stallen?

Questionmark2.jpg

In de winkel kan je een stalgebouw kopen. Dit koop je voor speelgeld. Heb je al het grootste stalgebouw, de fokstal, dan kan je als aanvulling ook nog een westernupgrade met vier stallen aanschaffen.
Zo kan je in totaal aan maximaal tien stallen komen. Wil je er nog meer dan kan dat alleen met credits. Je koopt ze dan niet in de winkel als stalgebouw maar via de credits pagina per extra stal.

Wat gebeurt er met mijn twee plekken als ik een stalgebouw koop?

Questionmark2.jpg

De twee plekken die je hebt wanneer je het spel begint zijn er alleen om te zorgen dat je op kan starten. Wanneer je in de winkel een stalgebouw voor je paarden koopt komen die eerste twee 'startplekken' te vervallen. Vanaf dan moet je zorgen dat je voor elk paard een weideplek of stal ter beschikking hebt.

Kan ik ook meerdere stalgebouwen hebben?

Questionmark2.jpg

Nee, je kan maar één stal hebben. Stallen tellen ook níet bij elkaar op. Als je dus éérst een kleine stal had voor drie paarden en je koopt nu een fokstal voor 6 paarden, mag je zés paarden hebben en géén negen. Bij het kopen van een grotere stal is je kleinere stal gewoon weg. Je krijgt hier geen geld voor terug. Het is dus de moeite waard om door te sparen zodat je meteen een fokstal kan kopen.

Maakt het uit welk stalgebouw ik heb?

Questionmark2.jpg

Ja, dat maakt wel verschil. Ten eerste verschilt het aantal paarden dat je in je stal kwijt kan per stal. Een ander belangrijk verschil is dat je alléén met een fokstal kan fokken met je paarden en eigen dekhengsten kan houden. Ook het aanzetten van stalbaantjes is alleen mogelijk wanneer je een fokstal hebt.

Maar mijn paarden staan toch al op de manege?

Questionmark2.jpg

Nee, dit is een veelgehoorde vergissing, maar dat is niet zo. De maneges zijn een soort verenigingen. Ze zorgen dat je een plek hebt om te rijden, dat je lessen kan nemen en dat je wedstrijden kan rijden. Je paard staat altijd gestald in je eigen stal en nooit op een manege.

Wat kost een stalgebouw/extra stal?

Questionmark2.jpg

De prijzen van de stalgebouwen zijn niet vast. Ze zijn vraag afhankelijk. Dat betekent dat als een bepaald stalgebouw veel verkocht wordt de prijs omhoog gaat, maar als een stalgebouw een tijdje weinig verkocht wordt dan zakt de prijs weer. De prijs van extra stallen die je koopt met credits zijn wel vast. Je betaalt voor deze extra stallen 10 credits per stal.

Waarom kan ik extra stallen alleen met credits kopen?

Questionmark2.jpg

Het Paardenspel is een gratis spel. Dat wil zeggen dat je het hele spel prima kan spelen zonder er iets voor te betalen. Het Paardenspel is voor de makers/eigenaren ervan helaas niet gratis. Ze moeten dus ergens aan verdienen. Een van de dingen waar ze wat geld mee kunnen verdienen is het verkopen van credits. Credits heb je nodig om extra's te kopen, dingen waarmee het spel nóg leuker wordt, handiger of gewoon voor 'hebbedingen'. Voor speelgeld kan je tien stallen kopen, dat is voldoende om het spel leuk mee te kunnen spelen. Wil je toch méér dan valt dat onder extra's en kan dat dus alleen met credits.

Welke soorten stalgebouwen zijn er?

Questionmark2.jpg


Welke upgrades voor mijn stalgebouw zijn er?

Questionmark2.jpg


Deze pagina is het laatst bewerkt op 11 sep 2012 om 09:42. Deze pagina is 5.201 maal bekeken.
Powered by MediaWiki Creative Commons License
Hetpaardenspel.nl | Horsetycoon.nl | Dutchmaffia.nl | Horsetycoon.com | Ruitermarkt.nl